Wat?

‘Potentieel ontsluiten over grenzen'

Dat is waar mij op richt, zowel als ondernemer, onderzoeker als vanuit One Million Snowflakes. Dit vanuit mijn overtuiging dat er talloze kansen ontstaan als we grenzen zien als bron van vernieuwing en niet als hindernis. Als ondernemende adviseur richt ik me daarbij op verschillende soorten grenzen: grenzen van teams, grenzen tussen organisaties, grenzen tussen sectoren en grenzen die worden gevormd door regels. Onderstaande diensten sluiten aan bij die onderverdeling.

 • Zie onderstaand de kern van deze propositie. Voor meer informatie, klik hier.
  Onderneemhet
 • Zie onderstaand de kern van deze propositie. Voor meer informatie, klik hier.
  Zelfdoen
 • Zie onderstaand de kern van deze propositie. Voor meer informatie, klik hier.
  Inspiractie

  Dit initiatief, waarin mijn onderzoek, advieservaring en One Million Snowflakes op een geweldige manier samenkomen, heeft als doel om twee 'werelden' te versterken door ze met elkaar te verbinden. Dat zijn enerzijds de financiele sector en anderzijds de 'wereld' van de social enterprises. Naar mijn idee kunnen leiders uit de financiele sector veel leren van social entrepreneurs en vice versa. Vandaar dat ik een initiatief ben gestart waarmee we actiegericht gaan leren met de volgende onderzoeksvraag als leidraad:

  Hoe kan ik als leider een synthese creëren tussen:
  1. Het creëren van maatschappelijke waarde en het creëren van financiële waarde;
  2. Richting geven en ruimte laten (andere taal voor controle en vertrouwen)?

  Aan de hand van zes avondsessies gaan we nieuwe inzichten opdoen door elkaar te helpen. Hierbij helpen de ene avond de leiders uit de financiele sector de social entrepreneurs met hun vragen en de andere avond zijn de rollen omgedraaid.

  Inmiddels heb ik een erg mooie groep gevormd van 'leiders van betekenis' van a.s.r., Delta Lloyd, Aegon, en ING en diverse social entrepreneurs.  • Zie onderstaand de kern van deze propositie. Voor meer informatie, klik hier.
  RRR