Wie?

Familiefoto

Bovenal ben ik vader van twee prachtige kinderen, Sara (2004) en Thomas (2006), en partner van een geweldige vrouw, Ingrid.

Ik typeer mezelf als een onderzoekende adviseur met idealen. Dit verenigt de drie rollen die ik combineer: adviseur, onderzoeker en idealist.

Onderstaand kun je lezen hoe ik deze drie rollen invul.

 

 • logo-kirkman-wie Mijn primaire rol is die van organisatieadviseur. Deze rol vervul ik sinds het afronden van mijn studie Strategisch Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in 2000. Na circa 12 jaar te hebben gewerkt voor adviesbureaus (Ernst & Young Consulting, Capgemini Consulting, KPMG Business Advisory Services en Kirkman Company) ben ik sinds 2012 actief als zelfstandig professional. Omdat ik geloof in de kracht van samenwerking ben ik in 2019, samen met Ton Nijenhuis, het initiatief Co-operations gestart. Dit is een collectief van ervaren zelfstandig professionals die elkaar helpen met het vinden van opdrachten en die elkaar ook op andere manieren versterken.

  Zie www.co-operations.nl voor meer informatie. • nyenrode Eind 2017 ben ik gepromoveerd aan Nyenrode Business Universiteit op een onderzoek naar de besturing van samenwerkingsrelaties tussen financiele instellingen. Om data te verzamelen voor mijn onderzoek heb ik vijf case studies verricht naar bestaande samenwerkingsverbanden, variërend van een joint venture tussen banken tot een stichting opgezet door verzekeraars. Eind 2017 heb ik mijn onderzoek afgerond door mijn proefschrift succesvol te verdedigen. Interesse in de uitkomsten? Dan kun je hier de digale versie van mijn thesis vinden. Alle reacties hierop zijn van harte welkom!

  OP dit moment begeleid ik MSc-studenten bij het schrijven van hun scriptie en het onderzoek dat ze hiervoor moeten doen.
 • OMS In 2010 ben ik het initiatief One Million Snowflakes gestart. Vanuit de gedachte ‘een sneeuwvlok maakt weinig impact, maar een miljoen sneeuwvlokken kunnen samen de wereld veranderen’ ben ik bezig met het creëren van een ‘sneeuwbal van positieve verandering’. Dit doe ik door een netwerk te creëren van professionals die, net als ik, geloven in een betere wereld en die ervoor kiezen om die wereld samen te realiseren.

  One Million Snowflakes is een beweging van professionals met een hart die hun talenten en ervaringen willen inzetten voor een 'betere wereld'. Wij brengen deze professionals samen met partijen die hulp zoeken bij hun project of initiatief om deze betere wereld ook daadwerkelijk te realiseren. We doen dat via zogenaamde Meaningful Meetings.

  Zie www.onemillionsnowflakes.org voor meer informatie.